iOS6.0 nieuws, iPhone 5 nieuws

T-Mobile zet Persoonlijke Hotspot aan voor iOS 6-gebruikers

Eindelijk wordt de Persoonlijke Hotspot functie (tethering) aangezet door T-Mobile. Tethering zal beschikbaar zijn voor iedereen met iOS 6. In het begin van dit jaar startte T-Mobile al met de uitrol van de Persoonlijke Hotspot functie maar hierbij moesten de oudere abonnementen wachten. Gelukkig komt hier nu verandering in en iedereen met een T-Mobile abonnement in combinatie met een iPhone 5, iPhone 4(s) en iPhone 3gs en iOS 6 kan gebruik maken van de Persoonlijke Hotspot functie. (De iPad en de iPhone 3g zijn helaas uitgesloten omdat deze toestellen geen update naar iOS 6 krijgen van Apple.)

Wat is de Persoonlijke Hotspot functie nu eigenlijk?

Een Persoonlijke Hotspot of anders gezegd tethering zorgt ervoor dat uw iPhone 5 een modem wordt waarmee je laptop dus via uw iPhone 5 op het internet kan. Eigenlijk alle apparaten met wifi kunt u dan verbinden met uw iPhone 5 zodat deze gebruik kunnen maken van het T-Mobile netwerk. De data die u hiermee verbruikt valt onder uw datalimiet.

De functie Persoonlijke Hotspot kunt u activeren door naar instellingen te gaan op uw iPhone 5 en dat ziet u de functie Persoonlijke Hotspot. Klik hierop en activeer de Persoonlijke Hotspot op uw iPhone 5. Daaronder ziet u Wi-Fi-toegang. Vul hier een wachtwoord in zodat niet iedereen ongewild contact kan maken met uw iPhone 5. Een ander apparaat kan door middel van Wi-Fi, USB of Bluetooth gekoppeld worden aan uw iPhone 5.

Hoe vindt u de Persoonlijke Hotspot functie?

Wilt u graag gebruik maken van deze functie bestel dan hier een T-Mobile abonnement met een iPhone 5 aanbieding. T-Mobile is namelijk de enigste provider met een iPhone 5 abonnement die gebruik mag maken van de Persoonlijke Hotspot. KPN en Vodafone staan de Persoonlijke Hotspot functie in iOS 6 voor de iPhone 5 nog niet toe.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>